یکشنبه ۲ آذر ۱۴۰۴ - ۱۵:۰۳
کد مطلب: ۴۰۷۲۹۳

نماینده مردم گرمسار، آرادان، ایوان‌کی و کهن‌آباد در مجلس شورای اسلامی، در دیدار با مدیران نهاد کتابخانه‌ها و کتابداران این دو شهرستان، توسعه عادلانه زیرساخت‌های فرهنگی و ارتقای سرانه مطالعه به‌ویژه در مدارس را از مهم‌ترین برنامه‌های خود در سطح استان و ملی دانست و بر پیگیری جدی برای ساخت کتابخانه مرکزی گرمسار و بهبود وضعیت کتابخانه‌ها تأکید کرد.

رشد مطالعه در مدارس؛ محور تحول فرهنگی منطقه

به گزارش خبرنگار خانه ملت؛ یاسر عربی، نماینده مردم گرمسار، آرادان، ایوان‌کی و کهن‌آباد در مجلس شورای اسلامی، در دیدار با مدیران نهاد کتابخانه‌های عمومی و کتابداران این دو شهرستان با تبریک هفته کتاب و کتابخوانی، حضور کتابداران در دفتر ارتباطات مردمی را «مایه افتخار مجموعه» عنوان کرد.

وی با اشاره به اختصاص زمین برای احداث کتابخانه مرکزی گرمسار گفت: این پروژه یکی از نیازهای اصلی شهرستان است و پیگیری تأمین اعتبارات احداث آن در دستور کار قرار دارد تا یک مرکز فرهنگی درخور برای منطقه ایجاد شود.

عربی با تأکید بر اینکه حقوق فرهنگی مردم باید حتی در شرایط محدودیت اعتباری نیز رعایت شود، افزود: تلاش ما این است که سهم فعالیت‌های فرهنگی در سطح استان نادیده گرفته نشود.

نماینده مردم گرمسار، ارتقای سرانه مطالعه از سنین پایین را بسیار مهم دانست و اظهار کرد: اگر بتوانیم حتی ۵ درصد از ۱۰ هزار دانش‌آموز منطقه را به مطالعه مستمر سوق دهیم، تحول قابل توجهی در آینده فرهنگی رقم خواهد خورد. کتاب کاغذی همچنان اثرگذاری خاص خود را دارد، اما استفاده از ابزارهای نوین نیز ضروری است.

وی همچنین با اشاره به حضورش در جلسه شاهنامه‌خوانی یکی از کتابخانه‌ها گفت: فضای آن جلسه بسیار تأثیرگذار بود و توسعه چنین فعالیت‌هایی برای تقویت هویت فرهنگی جامعه ضروری است.

عربی در بخش دیگری از سخنانش خواستار هماهنگی برای برگزاری دیدار مشترک با نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور شد و گفت: «مسأله توسعه‌نیافتگی ۲۵ ساله کتابخانه‌ها باید در سطح ملی مطرح شود. همچنین پیگیری موضوعات مرتبط در دیدار با وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در دستور کار قرار دارد.

این نماینده مردم در مجلس افزود: پیشنهاد افزایش سهم نیم درصد شهرداری‌ها از درآمدهای خود به یک درصد در کمیسیون تلفیق مطرح خواهد شد تا بخشی از نیازهای مالی کتابخانه‌ها تأمین شود. همچنین حقوق و مزایای کتابداران باید با کارکنان دستگاه‌های مشابه مقایسه و برای بهبود آن اقدام شود.

عربی با تأکید بر لزوم همراهی سایر شهرستان‌ها در طرح‌های مرتبط با معیشت کتابداران گفت: برای نتیجه‌گیری در مجلس نیازمند اجماع هستیم.

عضو کمیسیون عمران مجلس در پایان درباره تجهیز کتابخانه‌ها به کتابخانه سیار نیز توضیح داد: در بسیاری از شهرها شهرداری‌ها خودرو موردنیاز را در اختیار کتابخانه‌ها قرار داده‌اند و با هماهنگی‌های لازم می‌توان این کمبود را در منطقه نیز برطرف کرد./

پایان پیام

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha